Глави за електрически четки за зъби

- вижте повече

Обмисляте купуването на електрическа четка за зъби? Наред с всичко друго е добре да имате предвид, че главата на четката ви ще трябва да се сменя периодично. Затова проверете предварително има ли глави, които пасват на вашата четка и колко струват.

За да ви улесним, по-долу правим бърз преглед на видовете глави за електрически четки за зъби.

Глави на марката Oral B

Oral B предлагат най-голям избор от глави за електрически четки за зъби, като само един от моделите им глави – Pulsonic – не е съвместим с всички четки. Затова можете да си направите отличен комплект от глави на Oral B:

  • Четка Precision Clean – тя се върти първо в едната, после в другата посока около всеки зъб, докато изчисти плаката.
  • Четка Dual Clean– почиства двойно. Първо премахва плаката с въртеливи движения, после почиства зъба като се движи от ляво на дясно.
  • Четка Floss Action– сред четината й има четири специални, плоски, гумени почистващи устройства. Те почистват повърхността на зъба и просторанството между зъбите.
  • Четка 3D Whitening– премахва плаката и полира зъбите. Използва се с избелваща паста за зъби.
  • Четка Trizone– тя е подобна на Floss Actionпочиства повърхността на зъба и пространството между зъбите. Има и специални влакна под ъгъл за достигане на труднодостъпните места.

 електрическа четка

Глави на марката Philips Sonicare

Тази марка предлага по-малко опции. Едни от най-популярните й модели са:

  • Четка ProResults ­– работи с всички модели четки на марката без e-Series brushes. Влакната й са с различна дължина и почистват ефективно дори най-труднодостъпните места.
  • Четка DiamondClean– премахва плаката и се бори ефективно с петната по зъбите. Можете да я използвате и с избелваща паста за зъби. Има отличен полиращ ефект.

Стандартни или компактни глави на Philips Sonicare

Всички глави за електрически четки за зъби на тази марка идват в два размера – стандартен и компактен. Със стандартните почиствате по-голяма площ наведнъж. Компактните са по-маневрени и по-лесно стигат до труднодостъпните места в устата ви.

Припомнете си и статията: Как да изберем електрическа четка за зъби

След това вземете решение и купете най-подходящата за вас.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top