Празничен грим

винаги работеща идея

Винаги работеща идея за празничен грим 

Нямате време да се информирате за новите тенденции в гримирането и да изпробвате какво ще ви стои добре? Предлагаме ви класическа идея за празничен грим, която винаги работи, прилага се лесно и бързо, а вие се чувствате специална и секси.

Използвайте блестяща пудра

Нанесете я по скулите, челото, във вътрешните ъгълчета на очите. Тя ще ви придаде свеж, празничен вид. Подходяща е за вечерни партита и приглушено осветление.

Какъв коректор да ползвате с нея? Ако кожата ви е светла, ориентирайте се към коректор в розови тонове. Ако е по-тъмна – търсете коректор в златисти тонове.

Оформете добре веждите си

Това винаги ви е било проблем, а нямате време да стигнете до козметичния салон?

Имаме добра новина за вас – последните 2 – 3 години дебелите вежди са на мода. Затова просто отстранете най-непокорните косъмчета и сте готова.

Ако пък искате да си направите тънки вежди, поръчайте си шаблон за вежди, който се оцветява с молив и сенки.

 Коледен грим

Сложете си очна линия

Ако не я ползвате ежедневно, дори само тя ще е достатъчна, за да ви придаде празничен вид. Е, ще е нужно да потренирате, за да я сложите както трябва, но пък ще изглеждате женствена, съблазнителна, фатална. Заслужава си.

Изберете по-нестандартни цветове сенки за очи

Пробвайте да сложите сиви сенки за основа и отгоре да нанесете петънца от лилаво, златно и зелено. Нанасяйте сенките само до гънката на клепача, не до веждата, за да изглеждате стилно и предизвикателно, а не страшно.

Ако не ви се получи или не се харесате, изтрийте и си направете „опушено око“. Не искате? Тогава останете само с очна линия. Пак ще сте шик.

Смесете два вида руж

Ружът и червилото ще придадат завършеност на това произведение на изкуството – лицето ви. Сложете първо по-блед руж, а после поставете и малко в по-тъмен нюанс.

Червилото! Червилото!

Да, можете да заложите на класиката и да сложите яркочервено червило. Но може да  експериментирате и да се спрете на плътно, шоколадово червило. Пробвайте и изберете един от двата варианта.

 Коледен грим

Авангарден френски маникюр

Направете си френски маникюр като замените обичайното розово и бяло с ярки цветове, които отиват на тоалета ви за празника.

Променете нещо в прическата си

Всеки ден ходите на работа вързана на конска опашка и ви се иска да направите нещо различно. Нищо по-лесно от това. Направете си кок и добавете към него красива игла за кок. Или пък пуснете косата си и й сменете пътя. Ако обикновено я решите на ляво, сега я срешете на дясно. Ще видите, че тази уж малка промяна ви придава съвсем друг вид.

Всяка малка промяна или по-смела стъпка в гримирането ще промени начина, по който се чувствате. Затова, колкото и малко време да имате да се подготвите за празничното парти или тържествената вечеря, не се отказвайте от някоя малка, неизискваща усилия промяна.

Прочетете още:

Коледен грим

Грим за новогодишно парти

 
 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top