Био парфюми

- защо да ги ползвате

Повечето жени обожават омайващите аромати и да си избират парфюм или тоалетна вода е истински празник за тях. За съжаление някои дами са с толкова чувствителна кожа, че не могат да си позволят да сложат върху нея дори една ароматна капка. Това, в случай, че все още ползват традиционните парфюми и тоалетни води. Освен био храни, био козметика и гримове, и био почистващи препарати на пазара вече се появиха и много добри био парфюми. Дори кожата ви да не е толкова чувствителна, предлагаме ви да ги пробвате.

Био парфюмите и тоалетни води имат ароматерапевтично действие

Те обикновено са направени от етерични масла и естествени есенции. Затова и ароматът им има много силен ефект. Той не просто да впечатлява хората около вас и подчертава индивидуалността ви. В зависимост от съставките си био парфюмите и тоалетни води успокояват, повишават енергията, помагат ви да се концентрирате. Избирайте ги не само според комбинацията от аромати, но и според действието, което имат отделните съставки.

 Био парфюм

Био парфюмите и парфюмерийни продукти не предизвикват алергии и не вредят на здравето

В тях няма никакви химикали и вредни съставки. Затова и са подходящи за ползване дори при чувствителна кожа. Био парфюмите не предизвикват раздразнения и алергии и нямат странични ефекти, вредни за здравето. При традиоционните парфюми има случаи, в които химикалите в състава им предизвикват мигрена, гадене, проблеми с белите дробове.

Био парфюмите, в съприкосновение с човешката кожа, създават по-личен, уникален аромат

Ароматът и трайността на органичните парфюми много зависят от типа кожа – суха, мазна; а също и от тена ви – по-тъмен, по-светъл. Вярно е, че и традиционните парфюми миришат различно върху кожата на всеки човек, но при био парфюмерийните продукти това се усеща в много по-голяма степен.

Био парфюмите не са вредни за околната среда и не са тествани върху животни

Във философията на създаване на всички органични продукти е да са полезни на човека без да вредят на околната среда и животните. Затова, ако досега не сте ползвали традиционни парфюми поради етични съображения, то вече можете спокойно да се наслаждавате на прекрасни аромати.

Къде да намеря био парфюми и тоалетни води

При нас в дрогерии Be fit или в онлайн магазина ни.

За месеца на жената предлагаме промоция на био парфюми и тоалетни води Acorelle Les Sensorielles. Те са сертифицирани, създадени от натурални съставки – етерични масла, есенции, натурален алкохол от червено цвекло и деминерализирана вода.
Acorelle Bio parfumes маг
 
Разгледайте ги внимателно. Към всеки от парфюмите и тоалетните води има описание и разяснения как влияе съставът му на психо-физическото ви състояние. После поръчайте вашия нов любим парфюм Acorelle Les Sensorielles.
Прочетете още:
Емоционалният ефект от парфюмите
Парфюм или тоалетна вода
 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top