Био ароматизатори

- виж повече

Още ли се чудите вредни ли са или не толкова ароматизаторите за стая? Писахме преди време статия по темата, припомнете си я. Днес решихме да ви предложим няколко варианта за ароматизиране на стая, кола, гардероб с био ароматизатори.

Био торбички с различни аромати

AREON-Nature-BagФирма Areon предлага био торбички с различни билки и цветя.

Био торбичка бор е с освежаващо и тонизиращо действие. Тя съдържа изсушени борови връхчета и евкалиптово масло. Чудесна идея е да я сложите в офиса или в работния си кабинет, стига помещението да не е много голямо.

Подходяща е също за автомобили. През пролетта и лятото ароматът, който излъчва действа и като репелент.

Био торбичката лавандула е чудесна идея за спалнята. Ароматът й успокоява и предразполага към релакс и почивка. Може да ползвате био торбички лавандула и за раклите и гардеробите, защото гонят молците.

Био торбичка мента действа едновременно успокояващо и освежаващо, затова може да я ползвате в дневната, където се събира цялото семейство след дългия ден. През пролетта и лятото тя действа като репелент.

Течен ароматизатор

790293-43796-3Интересно решение предлага марката Baldini – 100% натурален течен ароматизатор с етерични масла и био портокалово масло. Той е подходящ за дневната, работната ви стая или офиса. Действа освежаващо и е с доста висока трайност – 4 седмици.

Био ароматизаторите не са вредни за здравето, разбира се, ако не прекалявате с тях. Всяко нещо в големи дози е вредно. Но ако проветрявате редовно помещенията, био ароматизаторите са добър вариант, защото не съдържат вредни химикали и действат почти като ароматерапия.

 

Прочетете още:

 

Парфюм за дома

Био препарати за почистване
Соли за вана
 
 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top