Бебешки аксесоари за безопасност

Вашето бебе вече пълзи...

Радвате се, че вашето бебе вече пълзи, прави опити да се изправя или дори вече ходи, като се подпира по ниските шкафове. Ужасявате се, че може да се удари в някой ръб, да бръкне в контакта или да изяде някое и друго кабърче. Изтощени сте да тичате след малкото си съкровище и да повтаряте: „не пипай, извади това нещо от устата си, не ходи там, внимавай”.

Може би до този момент всички бебешки аксесоари за безопасност са ви се стрували ненужни – вашата майка се е справила чудесно и без тях. Сега вече сте си ревизирали мнението. Защо да не осигурите защита на вашето бебе и спокойствие на себе си? Прави сте. На пазара има огромно разнообразие от бебешки аксесоати за безопасност на известни и по-малко известни марки. Разгледайте, пробвайте. Струва си.

Бебешки аксесоари за безопасностПредпазители за врата

Те не позволяват на вратата да се затваря. Така вашето слънчице няма как да си затисне пръстите. Различните модели се поставят в горната или долната част на вратата. Зависи от избора ви. Монтират се за по-малко от 5 минути.

Заключващи приспособления

Те са многофункционални. Можете да ги сложите на хладилника, на шкафовете и чекмеджетата, на вратите или на тоалетната. В повечето случаи се прикрепват с плоска залепваща лента.

Предпазители за контакти

Те са направо безценни. Само като си помислите какво може да стане с вашия любопитко и ви причернява. С помощта на предпазителите за контакти ще можете да го оставите без надзор дори за повече от пет минути.

Предпазител за шкаф

Само си помислете какво облекчение ще е да не намирате съдържанието на шкафовете и чекмеджетата разпиляно по пода за секунди. В добавка, предпазителите за шкафове и чекмеджета гарантират, че бебето няма да бъде притиснато, ударено или да изяде кредата ви за шиене например.

Предпазители за ъгли

В повечето случаи представляват мека ъглова подложка, която елиминира опасността от сблъсъка с всички остри ръбове в стаята. Накисвате я в топла вода и след това я притискате към ръба на маса, стол или ниска етажерка. Това е.

На ваше разположение са още: универсални ленти за безопасност, двойно заключващи се механизми, заключващи се механизми за щори, апликации за баня, наколенки. Можете да направите дома си най-безопасното място на света. И все пак… избирайте мъдро и не прекалявайте. Позволете на детето си да опознава света.

Прочетете още:

Готови ли сте за идването на бебето

Видове биберони
Стерилизатор 
 
 

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top