„Аромати от сърцето на дома“ в дрогерия Be Fit

- специално представяне

Специално представяне на кулинарната книга за сладки и солени печива с пълнозърнесто брашно на Йоана Петрова. С много изненади за публиката.

Ако обичате да експериментирате в кухнята и да откривате нови вкусове; ако цените топлината на дома и ароматите, които примамват цялото семейство в кухнята, то книгата на Йоана Петрова ще ви хареса и ще ви даде възможност да се развихрите.

Йоана Петрова

Аромати от сърцето на дома“ съдържа 80 рецепти за сладки и солени печива, които да направите с пълнозърнесто брашно, насоки за изпълнението им и характеристики на продуктите. Авторката сама разработва и изпробва всяка една рецепта, преди да ги опише. Ако сте изкушени кулинари, а дори и да сте начинаещи, вероятно сте попадали на блога на Йоана. В него можете да разберете повече за книгата.

Аромати от сърцето на дома

Какво ви предлагаме

Среща с Йоана Петрова и книгата й „Аромати от сърцето на дома“ в дрогерия Be Fit Galaxy Trade Centеr, квартал „Гео Милев“, на 26. 09. 2015 (събота), от 13:00 до 17:00 часа.

Ще се запознаете с авторката и ще научите от нея подробности за рецептите в книгата и защо е избрала точно пълнозърнестите брашна за своите експерименти. Можете да зададете въпросите, които ви вълнуват по темата.

Ще се убедите лично, че „Аромати за сърцето на дома“ е не само кулинарно, но и книжно бижу. Изданието е красиво, елегантно, направено с много любов и с прекрасни снимки към всяка рецепта. Дори да не сте отявлени кулинари, щом го разгърнете, ще ви се прииска да го имате и да изпробвате някои от рецептите.

аромати от сърцето на дома

Ще имате възможност да се възползвате и от промоцията на различните видове пълнозърнести брашна, семена, зехтин, черен шоколад, ядки и сол, които предлагаме в Be Fit, и които ще са ви нужни, за да изпълните рецептите на Йоана. Промоцията е валидна до края на септември, но защо да не съчетаете приятното с приятното?

Аромати от сърцето на дома“ ще влезе в сърцето и на вашия дом и ще го накара да затупти с нова сила.

Ще се радваме да бъдете наши гости на представянето. Заповядайте.

Оставете коментар

Абонирай се за нашия бюлетин:

Scroll to Top