60 01 683- 3 Dimensional 111 (BOP Closed)
11.01.2019

Миглите Eylure

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...   |   0 Коментара

Повече не се налага да търсите идеалните изкуствени мигли! Миглите Eylure, които са световни лидери в производството на този продукт, са от естествен косъм и могат да бъдат употребявани многократно всекидневно или при специален повод. Те правят Вашия поглед неповторим и атрактивен. Лесни са за поставяне и удобни за носене. Създават обем и сгъстяват Вашите мигли, като ги правят да изглеждат и по-извити. Измиването на миглите от лепило или спирала е много лесно с обичайните средства за разгримиране. Лепилото за миглите е безцветно  и не оставя следи върху кожата. Изкуствените мигли Eylure могат да бъдат използвани от хора с чувствителни очи, подходящи са и за носещи контактни лещи.

Представяме ви великолепните 5 категории мигли

Многопластови 3D мигли

Те са точно за вас ако: искате да направите впечатление! Многопластовите мигли имат грандиозна дължина и обем. Те създават зaбeлeжитeлен и cтилен драматичен ефект.

6001683

Мигли за допълнителен обем      

Те са точно за вас, ако обичате пълните и пърхащи мигли! Те ви осигуряват желаната дължина и дълбочина на миглите, както и идеалната комбинация от плътност и извивка.

6001115

Мигли на снопчета за допълване     

Миглите на снопчета са от естествен косъм и са прекрасно допълнение към вашия специален или ежедневен грим.

6005006

Мигли за дължина

Те са точно за вас, ако искате да постигнете максимална дължина и малко количество екстра елемент, с който да създадете невероятна пълна и естествена визия. Косъмчетата са дълги и редки, гъсти в началото на клепача и леки в крайщата.

6001108

Непокорни мигли      

Те са точно за вас, ако искате леки, пърхащи мигли, които създават закачлива визия. С тях очите ви изглеждат удължени и постигате котешки ефект лесно и бързо.

1486

Етикети: ,

Сподели:

Остави коментар